Redken Shine Brillance Outshine 01 Anti-Frizz Milk 100ml

Redken Shine Brillance Outshine 01 Anti-Frizz Milk 100ml

139,00 kr.

(139,00 kr. 100 ml)

Inkl. moms
Redken Styling Shine Brilliance Outshine giver håret et fantastisk skinnende og glansfuldt look. Den lette cremestyler der blandet andet indeholder shea butter, til at blødgøre og give kontrol til håret, efterlader denne creme dig med en dejlig følelse af både renhed, lethed og mild kontrol.
Redken Styling er en anerkendte serie af professionelle stylingprodukter, som gør det muligt at style håret præcis som man ønsker det. Med en bred serie af forskellige produkter kan du være sikker på at finde et produkt, som passer til dit hår.
 

INGEN abonnement

 

Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 299,-

 

14 dages fuld returret

Redken Shine Brillance Outshine 01. 100 ml.

En glansgivende stylingcreme.


Redken shine brilliance outshine 01 er en glansgivende stylingcreme.

Denne stylingcreme fra Redken indeholder shea butter, som giver din frisure en flot glans og forhindrer, at håret ugler.

Redken shine brilliance outshine 01 plejer samtidig håret og gør det blødt og medgørligt. Denne stylingcreme giver et ganske let holdt i frisuren.

Denne stylingcreme indeholder 100 ml.

Anbefales til...

Redken shine brilliance outshine 01 passer til alle hårtyper.

Sådan gør du!

Du kan både bruge Redken shine brilliance outshine 01 i et tørt og et fugtigt hår.

Hvis du har et let fald i frisuren, kan du fordele Redken shine brilliance outshine 01 i et fugtigt hår og lade det lufttørre. Det giver et flot fald og en glans i frisuren.

Du kan også fordele Redken shine brilliance outshine 01 i et tørt hår. Det giver en flot glans til frisuren og forhindrer håret i at kruse.
 

 

 

743877054195

Specifikke referencer