Redken Styling Volume Aerate 08 - 125 ml

Redken Styling Volume Aerate 08 - 125 ml

147,72 kr.

(118,18 kr. 100 ml)

Inkl. moms
Redken Styling Volume Aerate er en lækker crememousse, som giver dit hår et utroligt løft og en stor volumen. Du vil blive imponeret over det bløde hår, som denne mousse kan skabe på meget kort tid.
Redken Styling Volume er en af de anerkendte stribe af hårprodukter, der giver en utrolig volumen til alt slags hår. Oplev en fyld som aldrig før med et af de mange produkter i denne serie.
Antal
Leveringstid: 1-3 dag

Giv mig besked, når prisen falder

  • Sikker og nemt betaling Sikker og nemt betaling
  • Levering indenfor 1-3 hverdag Levering indenfor 1-3 hverdag
Redken Styling Volume Aerate 08.

En creme der giver volume og glans til håret.
 
Redken Styling aerate 08 er en eksklusiv luftig creme, som giver håret volumen uden at tynge. Denne creme fra Redken giver håret en glansfuld blødhed.

Denne creme mouse giver en unik fylde til frisuren og beskytter mod fugt, så frisuren ikke bliver ødelagt i fugtigt vejr.

Redken Styling aerate 08 forhindrer at håret ugler. Den giver samtidig et godt hold i frisuren, så den kan holde hele dagen, ligesom den kan genformes.

Denne creme mouse indeholder 125 ml.

Anbefales til...

Redken Styling aerate 08 passer til dig, der ønsker volumen og glans i håret og gerne vil have, at frisuren holder hele dagen. Denne creme mouse beskytter også frisuren mod et fugtigt vejr.

Sådan gør du!

Du masserer Redken Styling aerate 08 ind i et fugtigt hår. Du kan efterfølgende lade håret lufttørre, men du kan også føntørre frisuren for at give håret maksimal fylde.

 
743877053174

16 andre produkter i den samme kategori: