Wella SP Smoothen Mask 200 ml

Wella SP Smoothen Mask 200 ml

91,00 kr.

(45,50 kr. 100 ml)

Inkl. moms

Wella Sp Smoothen Mask gør håret blødere og giver en perfekt hårstruktur. Den unikke formel beroliger og kontrollerer hårstrukturen og gør det således nemmere at rede. Derfor er denne maske perfekt til kraftigt og genstridigt hår samt gør det silkeblødt.
Wella SP Smoothen er skabt for at tilbyde dig en serie af hårprodukter med fokus på den blødgørende effekt. Hvis du gerne vil være sikker på blødt og skønt hår, kan du med fordel vælge et eller flere af disse skønne produkter.

 

INGEN abonnement

 

Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 299,-

 

14 dages fuld returret

Wella System Professional Smoothen Mask 200 ml.

 Den unikke formel beroliger og kontrollerer hårstrukturen og gør det således nemmere at rede. Derfor er denne maske perfekt til kraftigt og genstridigt hår samt gør det silkeblødt. 
 

Wella SP Mask:
Alle Wella SP Mask er dybdevirkende lynkure der virker efter at have virket i håret i 2-5 minutter. Hårkurene reparere og plejer dybt inde i håret Cortex, uden at tynge og fedte håret. Dog skal man altid forsøge at vælge den korrekte kur i forhold til sin hårtype, og undgå for plejende kur hvis man har den fine skandinaviske hårtype. Wella SP Mask kan uden problem bruges i den daglige hårpleje, men man opnår faktisk en fortrineligt resultat hvis man bruger dem 2 gange om ugen.
 

Sådan anvender du Mask og hårkur:
Fordel en lille mængde kur i mellem fingrerne og fordel det omhyggeligt i alle længder. Vær ekstra omhyggelig i de skadede områder eller i de områder af håret der har fået en kemisk behandling som permanent eller afblegning.

Vi anbefaler at man vælger Mask efter det mest nødvendige effekt.

Eks, har du farvet og meget skadet og slidt hår anbefaler vi at du vælger en Repair Mask til det skadede hår og ikke en farvebevarende Color Save hårkur.

 

4015600082178

Specifikke referencer