Wella SP Repair Conditioner 200 ml

Wella SP Repair Conditioner 200 ml

100,00 kr.

(50,00 kr. 100 ml)

Inkl. moms
Wella Sp Repair Conditioner udretter skader i håret på blot et halvt minut. Giv håret en ny modstandskraft og forbedret struktur ved at bruge denne balsam efter hårvasken. Erstatter: Wella Sp 2.2 repair.
Wella SP Repair er perfekt til dig, der gerne vil give dit hår en gennemført reparerende behandling. Uanset hvilke hårprodukter du vælger fra denne serie, kan du være sikker på en gennemført formular, så effektivt arbejdet på at hjælpe skadet hår.
 

INGEN abonnement

 

Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 299,-

 

14 dages fuld returret

Wella System Professional Repair Conditioner 200 ml.

Reparerer effektivt ødelagt og skadet hår. Håret efterlades med fornyet kraft og en klart forbedret struktur. Håret føles blødt med et blankt udseende.
 

Wella SP Conditioner:
Conditioner og balsam fra Wella SP, er en nem og sikker genvej til velplejet hår. Alle Conditionere er særdeles velduftende uden at virke overparfumeret. Håret efterlades glat og klar til styling. Du kan bruge dem til dagligt brug eller til hveranden vask hvis du synes dit hår tager let imod pleje. Ligesom resten af serien er farver og effekt meget logisk delt op. Wella SP Conditionere virker lynhurtigt og plejer hårstrået udefra og ind mod Cortex (hårets kerne)
 

Sådan anvender du en Conditioner:
Fordel en passende mængde produkt i håndfladerne og fordel i længder og spidser. Vær varsom ved hovedbunden medmindre Conditioneren er til hovedbundsproblemer, da det kan fedte, tynge og få håret til at klaske sammen. Lad den virke i 2-5 minutter mens du sæber resten af kroppen. Skyl ud med masser af vand.
Er det en Leave-In Conditioner skal produktet selvfølgelig ikke skylles ud.
 

Hvis du har et hår der kræver meget pleje så anbefaler vi at man bruger en dybdevirkende hårkur et par gange om ugen, eller efter behov.

4015600133610

Specifikke referencer