Kevin Murphy Angel Wash til fint eller farvet hår

Angel Wash fra Kevin Murphy - Shampoo med naturlige ingredienser, uden parabener og sulfater.


Angel Wash er en specialshampoo til fint eller kemisk behandlet hår. Angel Wash er en populær shampoo fra Kevin Murphy, og er mest kendt for sin volume og lækre duft af lavendel.

Denne lækre volume shampoo fra Kevin Murphy findes i 2 forskellige størrelser. Du kan vælge Angel Wash i 250 ml. eller den økonomiske Angel Wash 1000 ml. 

Angel Wash Volumeshampoo er et af vores mest solgte shampoo til fint hår, det synes vi skal komme dig som kunde tilgode. Derfor har vi altid Angel Wash på lager og du kan købe den til fast lavpris. Der er flere forskellige pakketilbud og antal, dem finder du nedenfor. For at opnå den helt perfekte hårdag anbefaler vi at man bruger en passende conditioner eks Angel Rinse. Vi har flere forskellige tilbud med shampoo og conditioner, hvor du kan opnå store rabatter. Angel Wash er en sulfatfri shampoo udviklet specielt til fint hår. Shampoo´en udmærker sig ved at efterlade det fine hår blødt, velplejet og luftigt. Lavendel ekstrakt og og hyben er tilsat for at tilføre masser af det vigtige C-vitamin. Angel Wash vil udover at skabe volumen og blødhed, genopbygge skadet hår. Skader der opstår ved farvning, afblejning eller slitage fra Glattejern og føntørrer. Ekstrakt fra forskellige citrusfrugter eks. grapefrugt har en rensende effekt på både hår og hovedbund. Angel Wash er en skånsom shampoo som nænsomt genopbygger det slidte ødelagte hår og efterlader det velduftende, velplejet og klar til dagens strabadser. Aloe Vera, mælkeproteiner og Oliven-ekstrakter har Kevin Murphy tilsat for at beskytte og pleje, så her er en naturlig vej til lækkert velplejet hår.

Angel Wash er en af de mest solgte shampoo fra Kevin Murphy og her på shampoo-pusher.dk har vi Angel Wash 250 ml., samt den økonomiske 1000 ml. salonstørrelse som du kan se på back-washen i de førende frisørsaloner.

For at få de helt optimale effekter ud af denne delikate shampoo anbefaler vi selvfølgelig at man efter hårvask bruger en plejende balsam eller Conditioner, det kunne være Angel Rinse, men de andre Rinse´s og Treatments fra Kevin Murphy kan alle kombineres med Angel Wash.