Kevin Murphy Easy Rider 100 g

Kevin Murphy Easy Rider 100 g

207,00 kr.

(342,71 kr. 100 g)

Inkl. moms
Antal
Leveringstid: 1-3 dag

Spar ved køb af 2 stk. 20%

Spar ved køb af 3 stk. 30%

  • INGEN abonnement INGEN abonnement
  • Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 199,- Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 199,-
  • 14 dages fuld returret 14 dages fuld returret
Kevin Murphy Easy Rider.

Anti-frizz creme med fleksibelt hold, specielt god til krøller.

Easy Rider er en voks lignenede creme, der vil kontrollere flyvsk og kruset hår, i alle hårtyper og specielt i krøllet eller kraftigt hår. Easy Rider indeholder en formular der giver hold samtidig med at håret får tilført naturlig fugtighed. Easy Rider er vandopløselig og meget nem at vaske ud af håret og af fingrene efter brug. Easy Rider er en fantastisk lækker krølle creme der gir masser muligheder for at opnå et look med masser af bløde separerede

krøller. Easy Rider bruger vi selv i salonen og styler alle krølle piger der ønsker et meget krøllet og fantastisk look, og Easy Rider er en sikker vinder ved permanent kunder der bare vil vise hele verden de flotteste krøller. Easy Rider tilfører masser af effekt, her er en række af de vigtigste: Tilfører fugtighed - Fleksibelt hold - Giver lækre krøller - Kontrollere flyvsk hår og tæmmer frizz.

Den firkantede lyseblå emballage med den lidt specielle lukning indeholder 100 g, som er nok til flere måneders forbrug.

Den bløde hvide creme dufter blidt af citrus, som vil være et frisk pust i enhver krølle frisurer.

Easy Rider anvendelse:
Easy skal Easy-Rider krammes i håndklædetørt hår, og masseres ind i håret for at aktivere krøllerne, men kan også bruges i tørt hår, til at give løft og separation. For at opnå separation i glat hår, tilføres Easy.Rider efter håret er tørt. Brug kun en lille mængde, en lille smule rækker meget langt.

Easy Rider er den Kevin Murphy Voks der er mest velegnet til krøllet hår, voksen har dog masser af anvendelses muligheder i andre hårtyper.
    9339341000228

    Specifikke referencer