Paul Mitchell Firm Style Lab XTG 100ml

Paul Mitchell Firm Style Lab XTG 100ml

159,37 kr.

(159,37 kr. 100 ml)

Inkl. moms
Paul Mitchell Firm Style XTG Extreme Thickening Glue 100ml Firm Style gør håret mere volumiøs og efterlader håret flot og skinnende. Giver en god struktur og fremhæver dets fortegn. Paul Mitchell Firm Style XTG Extreme Thickening Glue er til de stylings der har brug for meget hold og og fasthed. Perfekt til dem, som går op i at få den helt perfekte frisure. Extreme Thickening Glue gør, som af navnet, håret klæbrigt og meget let at sætte præcis som du ønsker. Efterlader dit hår som at være lidt blankt, men er let at vaske ud. Passer til alle hårtyper, men anbefales til kort.
Antal
Leveringstid: 1-3 dag

Giv mig besked, når prisen falder

  • Sikker og nemt betaling Sikker og nemt betaling
  • Levering indenfor 1-3 hverdag Levering indenfor 1-3 hverdag
Paul Mitchell Firm Style XTG - Extreme Thickening Glue 100 ml.

Voks med ekstremt kraftigt hold til korte frisurer.

XTG - Extreme Thickening Glue virker til frisurer der kræver maksimal hold og stivelse. XTG egner sig til dem stiller særlig høje krav til afstivning og finish af en stylet frisure. Skal skylles ud fra gang til gang. Den specielle emballage er en kopi af en amerikansk skolelim. Voksen efterlader et halvblankt udseende ud at virke overstylet, og du får masser af kreative muligheder for at lave de mest unikke og specielle frisurer. Kan bruges i andet end kort hår eks. til at samle totter og andre strittende detaljer i alle frisurer, men vi anbefaler at XTG bruges varsomt. Voksen kan nemt vaskes ud af håret, selvom XTG er ekstremt afstivende.

XTG - Extreme Thickening Glue findes kun i 100 ml. og emballagen ligner til forveksling limflaskerne som vi kender fra skoletiden.

Frisørens tips:
XTG tørrer hurtigt, så der skal arbejdes hurtigt frem til det ønskede look. Kan sagtens mikses med andre styling produkter fra Paul Mitchell for et andet look.
Anvend en lille mængde og arbejd den varm i hænderne. Derefter påføres XTG i håret med start fra nakken og frem. Drøj i brug, dosér derfor med måde.

Vigtige ingredienser: Glycerin - Hvede protein - Glycine
009531125213

16 andre produkter i den samme kategori: