Wella SP Volumize Mask 200 ml

Wella SP Volumize Mask 200 ml

111,00 kr.

(55,50 kr. 100 ml)

Inkl. moms
Wella Sp Volumize Mask 200 ml. styrker og reparere hårstrået indefra kernen. Masken giver en ekstraordinær pleje af dit hår samt skaber en lettere volumen.
Wella Sp Volumize er en stribe af spændende hårprodukter fra Wella med øget fokus på at sikre mere volumen og kraft til dit hår. Udforsk den spændende serie og sammensæt den rette løsning til dit hår.
 

INGEN abonnement

 

Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 299,-

 

14 dages fuld returret

Wella SP Volumize Mask 200 ml.

Masken giver en ekstraordinær pleje af dit hår samt skaber en lettere volumen.
 

Wella SP Mask:
Alle Wella SP Mask er dybdevirkende lynkure der virker efter at have virket i håret i 2-5 minutter. Hårkurene reparere og plejer dybt inde i håret Cortex, uden at tynge og fedte håret. Dog skal man altid forsøge at vælge den korrekte kur i forhold til sin hårtype, og undgå for plejende kur hvis man har den fine skandinaviske hårtype. Wella SP Mask kan uden problem bruges i den daglige hårpleje, men man opnår faktisk en fortrineligt resultat hvis man bruger dem 2 gange om ugen.
 

Sådan anvender du Mask og hårkur:
Fordel en lille mængde kur i mellem fingrerne og fordel det omhyggeligt i alle længder. Vær ekstra omhyggelig i de skadede områder eller i de områder af håret der har fået en kemisk behandling som permanent eller afblegning.
Vi anbefaler at man vælger Mask efter det mest nødvendige effekt.

Eks, har du farvet og meget skadet og slidt hår anbefaler vi at du vælger en Repair Mask til det skadede hår og ikke en farvebevarende Color Save hårkur.

 


 
4015600084349

Specifikke referencer