Revlon Orofluido Shine Spray 50ml

Revlon Orofluido Shine Spray 50ml

124,50 kr.

(249,00 kr. 100 ml)

Inkl. moms
Orofluido Shine Spray er en oliespray til håret og giver effektivt håret glans og fylde. Olien trænger hurtigt ind i håret uden at tynge det, og efterlader det luftigt og velplejet. Orofluido Shine Spray har en formel af nogle af de bedste olier fra orienten; Arganolie, Cyperusolie og Linolie. Orofluido Shine Spray fungerer rigtig godt i det fine skandinaviske hår.
Antal
Leveringstid: 1-3 dag

Giv mig besked, når prisen falder

  • Sikker og nemt betaling Sikker og nemt betaling
  • Levering indenfor 1-3 hverdag Levering indenfor 1-3 hverdag
Orofluido shine spray 50 ml.

Orofluido har udviklet en shine spray til dig, som ønsker et glansfuldt finish til dit look. Olien trækker hurtigt ind i håret og giver tekstur og gør flyvsk og kruset hår kontrollerbart. Håret bliver silkeblødt og lækkert, og ser dejligt og glansfuldt ud.
Orofluido Shine Spray er baseret på en masse orgniske olier som Arganolie, Cyperusolie og Linolie som har en fantastisk virkning på fint skandinavisk hår. Orofluido Shine Spray er en lækker oliespray, som giver dit hår mere fylde og glans. Olien absorberes hurtig i håret, så dit hår ikke er fedtet. Sprayen indeholder nogle helt unikke olier, som har en meget nærende virkning for dit hår, og dertil giver helt utrolig glans. 
8432225030821

16 andre produkter i den samme kategori: