label.m Peppermint Treatment 150ml

label.m Peppermint Treatment 150ml

78,00 kr.

(52,00 kr. 100 ml)

Inkl. moms
Label M Peppermint Treatment. Hovedbunds-stimulerende pebermynte øger blodtilførslen i hovedbunden og virker stimulerende på hårsækkene og hovedbund. Label M Peppermint Treatment er en opfriskende og let conditioner der ikke tynger håret. Plejer både hår og hovedbund. Peppermint Treatment indeholder det innovative Enviroshield Complex, der virker som et skjold på håret mod varme, styling og UV stråler.
 

INGEN abonnement

 

Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 299,-

 

14 dages fuld returret

Label M Peppermint Treatment.

Frisk hovedbundsbehandling.

En stimulerende og opfriskende behandling til hovedbunden. Peppermint Treatment indeholder den hovedbunds-stimulerende Pebermynte øger blodtilførslen i hovedbunden og virker stimulerende på hårsækken. Label M Peppermint Treatment er en opfriskende og let conditioner der ikke tynger håret. Plejer både hår og hovedbund. Formel som ikke fedter, til vigende hårtyper. Indeholder ikke sulfat eller natriumklorid.

Label M Peppermint Treatment indeholder det innovative Enviroshield Complex, der virker som et skjold på håret mod varme, styling og UV stråler.


Enviroshield Complex som er en kombination af olivenolie, avocadoolie, barbadoskirsebær og et effektivt UV-filter. det giver optimal glans og beskytter håret mod:

  • farveblegning
  • skadelig påvirkning fra bl.a. sol og vind
  • skader på hårstrukturen ved jævnlig varmestyling
  • ophobning af produktrester
  • skadelige UV-stråler
Sulphate-free, de fleste Label M produkter er 100% sulfatfri, produkter med dette mærke er omfattet heraf.Peppermint Treatment indeholder 150 ml.

Peppermint Treatmint findes desuden i en økonomisk 1000 ml. størrelse.

Sådan gør du...
Fordel conditioner i nyvasket hår, vær omhyggelig i længder og spidser. Lad virke i 2-3 min. for optimal effekt.
5060059572403

Specifikke referencer