Purerené Maple Sculpting Fixative 150ml

Purerené Maple Sculpting Fixative 150ml

138,00 kr.

(73,33 kr. 100 ml)

Inkl. moms

krøllefiksering med medium til kraftig hold, der gør håret let at sætte. Indeholder ren, økologisk sukker ahorn & hvede ekstrakter, samt rene æteriske oiler fra sandaltræ, pebermynte & nellike. Ideel til at fremhæve krøller, styling og formgivning. Tilført Vitamin E.

Antal
Leveringstid: 1-3 dag

Spar ved køb af 2 stk. 20%

Spar ved køb af 3 stk. 30%

  • INGEN abonnement INGEN abonnement
  • Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 199,- Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 199,-
  • 14 dages fuld returret 14 dages fuld returret
Purerené Maple Sculpting Fixative 150 ml.

Krølle creme med medium til kraftigt hold.

Maple Sculpting Fixative er en fantastisk lækker krølle creme, der gør det nemt at sætte håret. Maple Sculpting Fixative skaber et fleksibelt hold uden at tynge håret. Man får mange muligheder for at forme og re-style frisuren og det er da klart et plus at Maple Sculpting Fixative er opbygget på naturlige ingredienser. Maple Sculpting Fixative er skabt for at skabe fiksering med medium til kraftigt hold, der gør håret let at forme og sætte. en alsidig og fugtighedsgivende style creme, der er suveræn til afslutning, styling, formgivning og til at sætte håret. ideelt til at fremhæve krøller. sikker ved brug i farvet, permanentet og naturligt hår. indeholder 100% ren økologiske sukker, ahorn og hvede ekstrakt,  æteriske olier, nærende plante- og blomster-aromaer deriblandt sandeltræ, pebermynte og nellike. Ideel til at fremhæve krøller i styling fasen. UV beskyttende og tilført vitamin E. Maple Sculpting Fixative fiksering med medium til kraftig hold, der gør hår let at forme.

Den gennemsigtige emballage indeholder 150 ml, nok til et par måneders forbrug. Meget nemt at dosere. 

Duften af Maple Sculpting Fixative er ren og frisk, med et strejf af sødme.

Anvendelse:
Tryk en lille mængde ud i hånden og fordel i håndfladerne, fordel ved at kramme i håret inden føntørring. Kan også bruges uden føntørring.
 
 
8717973801627

Specifikke referencer