Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather Shampoo 1000ml

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather Shampoo 1000ml

503,00 kr.

(668,15 kr. 1 l)

Inkl. moms
Velegnet til alle slags hår, men dog især ideel til farvebehandlet hår. Denne shampoo indeholder både naturlig Awapuhiekstrakt, der tilfører fugt til håret og efterlader det både sundt og glansfuldt. Den meget eksklusive kombination af keratinproteiner styrker og genopbygger håret. 
Antal
Leveringstid: 1-3 dag

  • INGEN abonnement INGEN abonnement
  • Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 199,- Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 199,-
  • 14 dages fuld returret 14 dages fuld returret
Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather Shampoo 1000 ml.

Dette produkt genopbygger dit hår, samtidig med at håret bliver plejet, blødt og lækkert. Produktet plejer i dybden og reder skadet og tørt hår. Produktet indeholder ekstrakt fra Awapuhi, der giver en masse fugt til dit hår, samtidig med at det blødgør og plejer.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather Shampoo er velegnet til alle slags hår, men dog især ideel til farvebehandlet hår. Denne shampoo indeholder både naturlig Awapuhiekstrakt, der tilfører fugt til håret og efterlader det både sundt og glansfuldt. Den meget eksklusive kombination af keratinproteiner styrker og genopbygger håret.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger er en af de mere kendte serier fra Paul Mitchell, med nogle af de bedste og mest gennemførte produkter. Hårprodukterne er baseret på en Hawaiiansk ingefærrod, som giver øget fugt og næring til håret. 
009531117744

Specifikke referencer