Moroccanoil Hydration Feuchtigkeits-Conditioner 250ml

Moroccanoil Hydration Feuchtigkeits-Conditioner 250ml

159,00 kr.

(63,60 kr. 100 ml)

Inkl. moms
Trænger dit hår til glans og et godt vitamin-boost? Moroccanoil Hydrating Conditioner er balsammen, der både giver dit hår et skud antioxiderende argan-olie og E-vitamin, så det igen bliver glat og glansfuldt. Og meget lettere at style.

Den fugtgivende balsam fra Moroccanoil holder på fugten i dit hår og eliminerer ældningsprocessen. Balsammen er skånsom nok til, at du kan bruge den dagligt - også i farvet hår. Dit hår forbliver sundest, når du bruger balsammen jævnligt. 
 
Antal
Leveringstid: 1-3 dag

  • INGEN abonnement INGEN abonnement
  • Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 299,- Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 299,-
  • 14 dages fuld returret 14 dages fuld returret
Moroccanoil Hydrating Conditioner

En balsam til dig, som vil give dit hår ekstra næring. Dit hår bliver sundt, velplejet og glansfuldt. Hydrating conditioner er baseret på antioxidanter, argan olir og en masse næringsstoffer der plejer dit tørre hår og efterlader det med genfunden vitalitet. Gør dit hår sundt og skinnende. Dens fugtgivende formel, som indeholder antioxidanter, argan olie og vitaminer, der tilfører fugt til tørt og skadet hår.

Moroccanoil Hydrating Conditioner giver virkelig meget fugt til dit hår. Du kan bruge balsammen dagligt. Den plejer og beskytter farvet hår, så farven ikke falmer. 
 
7290011521837

Specifikke referencer