Moroccanoil Extra Volume Conditioner 250ml

Moroccanoil Extra Volume Conditioner 250ml

143,00 kr.

(57,20 kr. 100 ml)

Inkl. moms

MOROCCANOIL Extra Volume Conditioner er en volumengivende conditioner særligt udviklet til fint hår, der virker uden at tynge håret. Denne conditioner forvandler fint hår fra livløst til livligt. 

 

MOROCCANOIL Extra Volume Conditioner  indeholder arganolie, som er rig på antioxidanter og næringsstoffer, der genopliver, renser, blødgør og tilfører håret volumen samt gør det let at rede ud. Håret bliver smukt, regerligt, let, glansfuldt og nemt at style. Formlerne er sulfat-, fosfat- og parabenefri, så de er bedre for miljøet, og hverken udtørrer, bleger eller fjerner farven fra håret.

 

Fordele ved MOROCCANOIL Extra Volume Conditioner:

 
  • Giver håret volumen
  • Formel med nærende arganolie og antioxidanter, der genopliver og løfter hå
 

INGEN abonnement

 

Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 299,-

 

14 dages fuld returret

MOROCCANOIL Extra Volume Conditioner.
 
En volumegivende conditioner til fint hår.
 
Moroccanoil Extra volume conditioner er en balsam, der giver fylde til en fint hår.

En fint hår bliver nemt tynget, hvis man bruger den forkerte conditioner eller shampoo. Denne balsam fra Moroccanoil har den modsatte effekt. Den plejer håret, uden at det bliver klasket. 

Moroccanoil Extra volume conditioner plejer håret med arganolie, så det bliver nemt at redde ud og gør håret mere livligt.

Det betyder, at håret bliver glansfuldt og velplejet med denne balsam, samtidig med at håret bliver løftet, så det kommer til at se mere fyldigt ud.

Moroccanoil Extra volume conditioner er parabenefri og indeholder 250 ml., og der er shampoo til cirka en måned, hvis du bruger denne shampoo dagligt.

Anbefales til...

Moroccanoil Extra volume conditioner passer til dig, der har et fint hår, og som ønsker at pleje håret med en god balsam, samtidig med at du skaber fylde i håret.

Denne balsam kan bruges i alle længder. Den renser kun håret skånsomt, så den ødelægger ikke et farvet hår.

Sådan gør du!

Du vasker håret, som vanligt. Derefter påfører du Moroccanoil Extra volume conditioner i håret. Du skal kun bruge ganske lidt, da denne balsam er meget koncentreret. Den skal virke i to minutter, inden du igen skyller håret fri for balsam.

Vi anbefaler, at du brugerMoroccanoil Extra volume shampoo, inden brug af denne balsam.
 
allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="//www.youtube.com/embed/0C7HD2EIrOA?list=PLjriQUE4APa46OBP2iAznzIZVq0DnxaTS" width="100%">
7290011521431

Specifikke referencer