Wella SP Smoothen Shampoo 250 ml

Wella SP Smoothen Shampoo 250 ml

89,00 kr.

(35,60 kr. 100 ml)

Inkl. moms

Wella Sp Smoothen Shampoo giver dig ekstra kontrol og blødgør alt hårets struktur. Shampooen har en fantastisk udglattende effekt, som gør det selv genstridigt hår smidigt, nemt at rede ud og silkeblødt. Erstatter Wella Sp 1.0 Enrich Shampoo.Wella SP Smoothen er skabt for at tilbyde dig en serie af hårprodukter med fokus på den blødgærende effekt. Hvis du gerne vil være sikker på blødt og skønt hår, kan du med fordel vælge et eller flere af disse skønne produkter.

Antal
Leveringstid: 1-3 dag

  • INGEN abonnement INGEN abonnement
  • Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 299,- Fragtfrit til pakkeeshop v/varekøb over DKK 299,-
  • 14 dages fuld returret 14 dages fuld returret
Wella System Professional Smoothen Shampoo 250 ml.

Giver dig ekstra kontrol og blødgør alt hårets struktur. Shampooen har en fantastisk udglattende effekt, som gør det selv genstridigt hår smidigt, nemt at rede ud og silkeblødt. 
 

Wella SP Shampoo:
System Professional serien er en professionel hårpleje serie hvor duft og effekt er nøje afmålt. De mest almindelige hårbehov dækkes nemt og præcist. Når du vælger shampoo fra denne serie, får du velduftende og velplejet hår. Hele serien kan kombineres efter behov og ønske. Den er meget logisk delt op i både navn og farver.
 

Sådan anvender du en frisør shampoo:
Gør håret vådt og fordel en passende mængde shampoo i alle områder af håret. Masser hår og hovedbund for optimal effekt af shampoo´en. Skyl ud af håret med rigeligt vand, og gentag behandlingen hvis det er nødvendigt.
 

Alle de frisør shampoo du finder på vores shop er fri for fyldsstoffer som fedt, silikone og andre unødige tilsætninger, så de er meget drøje i brug og du skal derfor bruge en forholdsvis lille mængde produkt til hver hårvask. Prøv dig frem i dit eget hår, her er der masser af penge at spare.
 

Har du problemer med skæl, tør hovedbund eller fedtet hår/hovedbund anbefaler vi at man vasker håret med en passende special shampoo og efterfølgende afslutter med en plejende shampoo som denne her, udvalgt specielt til din hårtype. Vi anbefaler altid at man afslutter sin hårvask med den tilhørende conditioner, kur eller maske for optimal resultat.

Til herrerne anbefaler vi altid at man vasker håret 2 gange for at få alle styling og voks rester ud, og til korte frisurer er det ikke optimalt/nødvendigt med efterfølgende kur eller conditioner.

Hjælp andre kunder med at beslutte sig, anmeld din oplevelse med produktet, længere nede på siden, på forhånd tak.


 
4015600112158

Specifikke referencer