Liste over varer efter mærke Moroccanoil

 • Moroccanoil Extra Volume...

  143,00 kr.

  MOROCCANOIL Extra Volume Conditioner er en volumengivende conditioner særligt udviklet til fint hår, der virker uden at tynge håret. Denne conditioner forvandler fint hår fra livløst til livligt. 

   

  MOROCCANOIL Extra Volume Conditioner  indeholder arganolie, som er rig på antioxidanter og næringsstoffer, der genopliver, renser, blødgør og tilfører håret volumen samt gør det let at rede ud. Håret bliver smukt, regerligt, let, glansfuldt og nemt at style. Formlerne er sulfat-, fosfat- og parabenefri, så de er bedre for miljøet, og hverken udtørrer, bleger eller fjerner farven fra håret.

   

  Fordele ved MOROCCANOIL Extra Volume Conditioner:

   
  • Giver håret volumen
  • Formel med nærende arganolie og antioxidanter, der genopliver og løfter hå
 • Moroccanoil Hydration...

  159,00 kr.
  Trænger dit hår til glans og et godt vitamin-boost? Moroccanoil Hydrating Conditioner er balsammen, der både giver dit hår et skud antioxiderende argan-olie og E-vitamin, så det igen bliver glat og glansfuldt. Og meget lettere at style.

  Den fugtgivende balsam fra Moroccanoil holder på fugten i dit hår og eliminerer ældningsprocessen. Balsammen er skånsom nok til, at du kan bruge den dagligt - også i farvet hår. Dit hår forbliver sundest, når du bruger balsammen jævnligt.